Poncho a životopis

24. září 2011 v 10:42 | ♪♫_RoMčA_♪♫ |  Alfonso
Povolanie : Herec, spevák
Dátum narodenia: 28. 08. 1983
Miesto narodenia: Mexico city, Mexico
Znamenie: Panna
Výška: 177 cm
Celé meno: Alfonso Herrera Rodriguéz
Obľúbený film : Amar te duele, Titanic
Obľúbené jedlo: Sushi a mexická kuchyňa
Prezývka: Poncho
-zabýva ssa bojovým umením Capoeira
-chodil s Dulce a potom s herečkou Claudiou Alvárez
-ako malý sa túžil stať pilotom

Filmografia :
2009 -Camaleones role: Sebastián Jaramillo
2009 -Venezzia role: Frank
2008 -Mujeres asesinas role: Esteban
2008 -Terminales role: Leonardo Carral
2008 -Volverte a ver role: Pablo
2007 -RBD: La familia role: Alfonso / Poncho
2005 -Energía de Sonric'slandia, La role: Miguel Arango Cervera
2004 -Rebelde role: Miguel Arango Cervera
2004 -Rebelde role: Miguel Arango Cervera
2003 -Episode #3.7 role: Juan David Rodríguez Pineda
2003 -Episode #4.7 role: Juan David Rodríguez Pineda
2002 -Amar te duele role: Francisco
2002 -Clase 406 role: Juan David Rodríguez Pineda

Dom Poncha :
Fotky Poncha :
Alfonso Herrera /Poncho Herrera
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama